Jump to content

mcmcghee

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

mcmcghee last won the day on January 6

mcmcghee had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

My Information

  • Agent Count
    1500+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nope, no luck. This was an extremely useful plugin too. 😟
  2. Nvm, I was trying to make the monitor with port 443 and apparently that doesn't work. It works using port 80.
  3. I need to create a remote monitor to make sure a HTTP status code 200 is returned. Does anyone know how to do this with a TCP Network Check monitor? Or would powershell be the best option?
  4. I'd like to know this as well. Doing a new Automate deployment and this was going to be the first thing I installed. If it's going to be unusable when the old interface goes away, I won't bother getting anyone attached to it.
  5. Wait, can you run Labtech in HA now? I recently changed employers and so have been out of the Labtech world for about 8 months. Good news is that my new employer is considering Labtech. I'd love to set it up with HA.
  6. I actually found this a few months ago and it's been working well. I back up the scripts to a folder and then push a commit to a local gitlab server. http://labtechconsulting.com/labtech-script-backup-and-version-control/
  7. This is normal. I'm pretty sure that this application was not designed to be run silently without a GUI, which is why you get that. I updated the original post with a newer version of the script that I use.
  8. I think the simplest solution would be to set the registry keys. They are in this article. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\office\16.0\excel\security] "blockcontentexecutionfrominternet"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\office\16.0\powerpoint\security] "blockcontentexecutionfrominternet"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\office\16.0\word\security] "blockcontentexecutionfrominternet"=dword:00000001 Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\office\15.0\excel\security] "blockcontentexecutionfrominternet"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\office\15.0\powerpoint\security] "blockcontentexecutionfrominternet"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\office\15.0\word\security] "blockcontentexecutionfrominternet"=dword:00000001
  9. I've been watching this thread for awhile, finally going to get around to implementing. Great work MrRat. Does it copy group memberships from the existing domain administrator? E.g. Exchange Admin groups, etc
  10. This is awesome, I can see the management of this being much easier than dashing. Everything went well for me up until entering the query, I'm getting a N/A. Database connection is successful. Am I missing something?
  11. Thanks to CCP for the original scripts and monitor. I was able to build on those and haven't had the problem since. I had the same issue, I modified the monitor as below: INSERT INTO `Agents` (`Name`,`LocID`,`ClientID`,`ComputerID`,`DriveID`,`CheckAction`,`AlertAction`,`AlertMessage`,`ContactID`,`interval`,`Where`,`What`,`DataOut`,`Comparor`,`DataIn`,`LastScan`,`LastFailed`,`FailCount`,`IDField`,`AlertStyle`,`Changed`,`Last_Date`,`Last_User`,`ReportCategory`,`TicketCategory`,`Flags`,`GUID`,`AgentDefaultGUID`,`WarningCount`,`DeviceId`) Values('LT - Commands Stuck Executing','0','0','0','','0','72','~~~%NAME% %STATUS% on %CLIENTNAME%\\%COMPUTERNAME% at %LOCATIONNAME% for %FIELDNAME% result %RESULT%.!!!~~~%NAME% %STATUS% on %CLIENTNAME%\\%COMPUTERNAME% at %LOCATIONNAME% for %FIELDNAME% result %RESULT%.','1','300','commands','Status','commands.DateUpdated < DATE_ADD(NOW(),INTERVAL -15 MINUTE) AND commands.DateUpdated > DATE_ADD(NOW(),INTERVAL -60 MINUTE) AND Computers.ComputerID in (SELECT ComputerID FROM commands WHERE commands.status=2 GROUP BY commands.ComputerID HAVING Count(*) > 2) AND Computers.ComputerID NOT IN (SELECT ComputerID FROM commands WHERE commands.status=3 GROUP BY commands.ComputerID HAVING COUNT(*) > 1) and\r\n Computers.LastContact > DATE_ADD(NOW(),INTERVAL -15 MINUTE)','1','2','2016/07/06 08:40:44','2016/07/06 02:08:44','0','ComputerID','0','6303','2016/07/06 08:40:44','root@localhost','23','134','0','','','0','0');
  12. This looks great. What versions of Labtech is it compatible with?
  13. You need to install KB3020369 first. I've had zero issues. Attached is the script I've been using. WU - Upgrade Windows Update Agent (KB3161608).zip
  14. FYI for anyone who stumbles across this post, I posted a solution that works for me here.
×
×
  • Create New...