Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

MrRat last won the day on August 26

MrRat had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

My Information

  • Agent Count
    1500+

Converted

  • ICQ
    424574

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. And if you study the code you will see the simple scheme that ConnectWise uses to encrypt all passwords in the database and be able to decrypt them.
  2. FYI: the code has been Open Sourced and is in the MSPGeek git repository. https://github.com/mspgeek/MSPAccounts
  3. Is there anything unusual about the user's name? I've only ever tried this with simple alphabetic characters in the name. Never tried with accents or numbers or anything.
  4. I've never seen that. Can't even think of why that would happen.
  5. I checked my accounts and they have random passwords. I'm going to have to take a look at the code and see what went wrong.
  6. Yes, when I add a location I then use the Locations tab of the plugin to add all users. That is what I was going to suggest. hmm, well that shouldn't happen. lets walk though it. 1 Manage User tab - delete user. Wait 1/2 hour. 2. Manage User tab - add user back in. Wait 1/2 hour. 3. Magic ensues. 4. Service Account tab - select service account user and click change. Wait 1/2 hour. 5. Profit. So I'm guessing there's a problem with step 3.
  7. hard to make it not add an account to all locations. how did you manage that?
  8. Try it now. There was some Geo Blocking on the IP. MSP Accounts
  9. Something other than what is offered on the Settings tab?
  10. Settings tab Password Complexity set Symbols to 0 <edit>no. that wouldn't eliminate them completely would it. i suppose i could put an enable box in there.</edit>
  11. Is this a fresh install of v12 or an upgrade from 11? i've seen this before with interface.dll version changes from a labtech upgrade. i may need to recompile.
  12. import? v12 install procedure: System > Solutions > Plugin Manager top right - Advanced > Manage Plugins > Add Plugin right click and Enable MSP Accounts Close control center. On the Automate server restart the LabTech Database Agent. Open control center.
  13. Have you restarted the Labtech Database Agent since you removed the plugin? Once that is done all code associated with the plugin will have been removed. Besides the only time the plugin ever logs in is immediately after changing a password in order to test it. Something else is trying to use that account.
×
×
  • Create New...