Jump to content

hugoh

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

My Information

  • Agent Count
    Less than 100
  1. hugoh

    Computer Warranty Updater (HP/Dell/Lenovo)

    The few Dell Warranty end dates I've looked at so far are not correct. I ran it and found one Warranty expiration date to be off by 5 years and 2 days and another off by 6 years and 6 months.
  2. hugoh

    Commands are Menus

    Rami, this looks great. I tried using the sql posted but they did not work. Do you mind exporting your tab setup and attaching it to a post? Thank you!!
  3. hugoh

    MSP Accounts Plugin - Free

    Fantastic, that fixed it! Do you know what happens if I add an account into the MSP Account plugin that is already an AD account? Does it just ignore the account creation and just change the password? I ask because I already have accounts at the clients locations. I would love to have this plugin take over with setting passwords for accounts that are already in place.
  4. hugoh

    MSP Accounts Plugin - Free

    Anyone else have trouble adding a check to more than 17 locations exclusions under the 'Manage Locations' tab? No matter what I do, I try checking more than 17, save and then close and reopen the window to find the setting gone.
  5. hugoh

    Patch Remedy Plugin for LabTech

    I ran the SQL and it allowed me to set the switches to 'on' but after having it on for 5+ days Systems Scanned under the Overview tab still says '-9999'. All other tabs are blank. Is there anything else that needs to be added to get this to work? Thanks again!
  6. hugoh

    Patch Remedy Plugin for LabTech

    That was it! Thank you Chris!
  7. hugoh

    Patch Remedy Plugin for LabTech

    I installed Patch Remedy but can't seem to get any of the buttons to stay on. Once I close it and reopen, everything is back to off again. Anyone have any ideas on how to fix this? Thanks!
  8. hugoh

    Default Admin + Hide It

    Anyone get this to work with LabTech 10? I get 'Error loading script:Syntax error: Missing operand anfter 'f9a' operator.' when I try to open the script. [uPDATE] Nevermind, restarted LT brought the script up.
  9. hugoh

    ScreenConnect - Direct Connection

    Are you using a self signed SSL cert? Regardless, try running this from powershell- replacing the url and GUID. $F=$env:USERPROFILE+'\ScreenConnectCredentials.xml';$E=Test-Path $F;if($E -eq $false){get-credential|EXPORT-CLIXML $F};$c=IMPORT-CLIXML $F;$a=$c.GetNetworkCredential().password;[Net.ServicePointManager]::ServerCertificateValidationCallback={$true};$r=invoke-webrequest -uri https://your.screenconnect.com/LaunchHostClient.ashx?ID=%eScreenConnect GUID% -Headers @{"Authorization"='Basic '+[system.Convert]::ToBase64String([system.Text.Encoding]::UTF8.GetBytes($c.username+':'+$a))};Invoke-Expression 'rundll32 dfshim.dll,ShOpenVerbApplication $r.content' We are using a purchased SSL cert. Below is the error I get when I run what you provided. invoke-webrequest : The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send. At line:1 char:252 + $F=$env:USERPROFILE+'\ScreenConnectCredentials.xml';$E=Test-Path $F;if($E -eq $f ... + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : InvalidOperation: (System.Net.HttpWebRequest:HttpWebRequest) [invoke-WebRequest], WebExc eption + FullyQualifiedErrorId : WebCmdletWebResponseException,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeWebRequestCommand
  10. hugoh

    ScreenConnect - Direct Connection

    Screenconnect Version: 5.1.8341.5506 Windows Version: Windows version 6.3 (Build 9600) (8.1) Powershell Version: File version 6.3.9600.17415 (version 4) Removed and recreated ScreenConnectCredentials.xml We use HTTPS for ScreenConnect and it is on a separate server from Labtech
  11. hugoh

    ScreenConnect - Direct Connection

    The powershell event logs may help... Error Message = The remote server returned an error: (401) Unauthorized. Fully Qualified Error ID = WebCmdletWebResponseException,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeWebRequestCommand Context: Severity = Warning Host Name = ConsoleHost Host Version = 4.0 Host ID = 7955514d-c441-472c-8633-b9165afc3de4 Host Application = C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe $F=$env:USERPROFILE+'\ScreenConnectCredentials.xml';$E=Test-Path $F;if($E -eq $false){get-credential|EXPORT-CLIXML $F};$c=IMPORT-CLIXML $F;$a=$c.GetNetworkCredential().password;$r=invoke-webrequest -uri https://www.inserturlhere.com/LaunchHostClient.ashx?ID= -Headers @{Authorization='Basic '+[system.Convert]::ToBase64String([system.Text.Encoding]::UTF8.GetBytes($c.username+':'+$a))};Invoke-Expression 'rundll32 dfshim.dll,ShOpenVerbApplication $r.content' Engine Version = 4.0 Runspace ID = 72654d0c-7626-419a-8770-cfdfa852e795 Pipeline ID = 1 Command Name = Invoke-WebRequest Command Type = Cmdlet Script Name = Command Path = Sequence Number = 15 User = hugoZhackenbush Shell ID = Microsoft.PowerShell User Data:
  12. hugoh

    ScreenConnect - Direct Connection

    added an actual GUID but it still did not work. I get the error below. invoke-webrequest : Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This tag should then have its "mode" attribute set to "Off". Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's configuration tag to point to a custom error page URL. At line:1 char:181 + $F=$env:USERPROFILE+'\ScreenConnectCredentials.xml';$E=Test-Path $F;if($E -eq $f ... + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : InvalidOperation: (System.Net.HttpWebRequest:HttpWebRequest) [invoke-WebRequest], WebExc eption + FullyQualifiedErrorId : WebCmdletWebResponseException,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeWebRequestCommand I do have the following EDFs under Computer: ScreenConnect GUID and ScreenConnect Linked
  13. hugoh

    ScreenConnect - Direct Connection

    IE is already default browser. If it helps, I get the error below when I run the menu command directly in Powershell. Invoke-WebRequest : A positional parameter cannot be found that accepts argument 'GUID%'. At line:1 char:181 + $F=$env:USERPROFILE+'\ScreenConnectCredentials.xml';$E=Test-Path $F;if($E -eq $f ... + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : InvalidArgument: ( [invoke-WebRequest], ParameterBindingException + FullyQualifiedErrorId : PositionalParameterNotFound,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeWebRequestCommand
  14. hugoh

    ScreenConnect - Direct Connection

    Yes, Windows 8.1 has it built in.
  15. hugoh

    ScreenConnect - Direct Connection

    Has anyone figured out how to fix this error?
×