Jump to content

jamberston

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

My Information

  • Agent Count
    1500+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. jamberston

    Automate - Patch Upgrade Guide

    So the 2019.2 patch - says install asap because any recent patches will break the server. Any details here? We are on 12.12.
  2. jamberston

    Duo Security Plugin

    I ended up using google authenticator instead. Would have preferred SSO and MFA, but had a requirement for MFA immediately.
  3. jamberston

    Duo Security Plugin

    Situation - trying to use Duo synced from Azure AD. Our usernames are firstname.lastname, but Automate doesn't support periods in usernames. Duo Azure AD sync does not support username aliases. Has anyone found a solution to this?
  4. jamberston

    Automate - Patch Upgrade Guide

    Anyone have additional input for patch 12? Any issues?
  5. jamberston

    Automate - Patch Upgrade Guide

    FYI looks like I'm rolling back with backup. On Automate server rename C:\inetpub\wwwroot\LabTech\Updates and C:\inetpub\wwwroot\LabTech\Service then restore those directories back to what they were in patch 10. this prevents any further agent updates to 11 and new installs are installed with 10. Use 1 line script Command = Powershell (new-object Net.WebClient).DownloadString('http://bit.ly/LTPoSh') | iex; Reinstall-LTService -Server ‘https://YOUR_AUTOMATE_SERVER.com' This uses Labtech Powershell to uninstall the agent, then reinstall using your automate server. Since you copied over the directories above, this will install the 12.10 version of the agent. Once all agents rolled back to 12.10 version, I should be able to restore the backup of the server before the upgrade.
  6. jamberston

    Automate - Patch Upgrade Guide

    Any way to roll back to patch 10? I have an image backup, but I'm concerned with agents that have already updated.
  7. jamberston

    Computer Warranty Updater (HP/Dell/Lenovo)

    Getting the following while running HP portion: Update-WarrantyInLabTech : Cannot process argument transformation on parameter 'EndDate'. Cannot convert null to type "System.DateTime". At line:247 char:104 + ... terID -ShipDate $WarrantyInfo.ShipDate -EndDate $WarrantyInfo.EndDate + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : InvalidData: (:) [Update-WarrantyInLabTech], ParameterBindingArgumentTransformationException + FullyQualifiedErrorId : ParameterArgumentTransformationError,Update-WarrantyInLabTech UPDATE Changed last line in Update-MissingHPWarranties to this: Update-WarrantyInLabTech -ComputerID $ComputerID -ShipDate $WarrantyInfo.ShipDate -EndDate $WarrantyInfo.WarrantyEnd #EndDate Now get error Exception calling "Fill" with "2" argument(s): "You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '{BiosVer=2UAXXXXXX}' at line 1" At C:\Program Files\WindowsPowerShell\Modules\LabTech\LabTech.psm1:67 char:5 + $RecordCount = $dataAdapter.Fill($dataSet, "data") + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [], MethodInvocationException + FullyQualifiedErrorId : MySqlException
  8. I am seeing the same issue at a single client. Did you find anything out about this?
  9. jamberston

    Patching - ActiveX error

    I am getting the same error trying to push the October Patches to Windows 10 machines.
  10. Has anyone tried the new Azure MySQL as a service for a Labtech install. Interested to see how it would perform. https://azure.microsoft.com/en-us/services/mysql/
  11. jamberston

    Create Executive Summary Report in New Report Center

    That may be if you haven't moved to the new patch management yet.
  12. jamberston

    Create Executive Summary Report in New Report Center

    @mmoravec - thanks for the quick reply. Unfortunately I still get the same error. I'm currently on Update 10. Are you on the same?
  13. jamberston

    Create Executive Summary Report in New Report Center

    Does anyone else get "There was an error loading the report. Please verify that the report is in a valid format and try again."?
  14. I have a RAWSQL Internal monitor that checks a custom mysql table against software versions. The monitor is working and gives me results when run, but on the Internal Monitor screen, it still says "No Problems" Internal Monitors Tab But shows a result: Here is the monitor: Any insights why this would not show as "Detected" instead of "No Problems"? Thanks!
×