Jump to content

Jay Sediqi

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

My Information

  • Agent Count
    < 500 Agents
  1. Tested it on Server 2016. Works great. thanks @Joe.McCall The only thing I needed to change was the script note. It was set to three months but the Powershell was removing files older than 60 days.
  2. Did you happen to find what those informational alerts were? Are those because of online defragment, SQL or Image backups?
  3. Alex, can you paste the additional condition SQL query here? I have Eventlogs.Source like 'disk%' and timegen > DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 1 DAY) when I add the one you posted here at the end of it, it doesn't seem to like it. I used AND before your SQL condition for sure. Rami, I have same issue with DriveID, could you paste the additional condition too? I want to see how you did it? It would be great to see a screenshot of the monitor's configuration page you have. Thanks Jay
  4. @Cypheros, it works great. Thank you for posting!
  5. Database has been updated to MySql 5.7. It seems to be working now. Thank you!!
  6. I scheduled the script on our Automate server. It looks like the script completes successfully. I see that it didn't create CWAutomate folder under %systemdrive%. Is that something I need to create? does it backup all scripts the first time it runs? I also temporarily disabled line 377, and 391. I guess they are there to run another script to email result? Here is the script result. Starting Backups at 1/14/2020 3:54:45 PM. Last backup was 1/1/0001 12:00:00 AM. No Scripts were found needing backup. No Scriptlets were found needing backup. No Internal Monitors were found needing backup. No Group Monitors were found needing backup. No Remote Monitors were found needing backup. No Dataviews were found needing backup. No ExtraData Fields were found needing backup. No Role Detections were found needing backup. No Virus Scanners were found needing backup. All backups completed at 1/14/2020 3:56:23 PM. Is the first backup saved somewhere else? What can I do to test this? Thanks!
  7. I have a computer and below keys does not exist. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update\RebootRequired HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing\RebootPending LabTech is still flagging it. I would add ( SELECT (Computers.Flags & 1024) FROM computers WHERE computerid=%computerid% Not = 0, Then Jump to :ProceedReboot ) in addition to checking RebootRequired, and Reboot Pending key values. If those have no values, computer may still need a restart. SQL query will let you know if your system needs a reboot or not.
  8. Looks like attachment is still missing. I am going to need this as well.
  9. This has worked for me. Thank you Steve
  10. Hi Steve, We just deployed Malwarebytes and we are also looking to configure this. Please let me know if you have those settings now. Jay
×
×
  • Create New...