Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

0 Neutral

My Information

  • Location
    Deerfield
  • Agent Count
    1000 - 1500 Agents
  1. Thanks for the info. I have created a group and have added these monitors. Appreciate the feedback.
  2. Adding this to the General Discussion as well So I looked around and did not see anything, so I am coming here for assistance. Would anyone know of a way that you can monitor for Domain Admins and Enterprise Admins? Specifically if a user has been added to those groups so that we can get alerts on it? Any help would be appreciated. Thanks Jason
  3. So I looked around and did not see anything, so I am coming here for assistance. Would anyone know of a way that you can monitor for Domain Admins and Enterprise Admins? Specifically if a user has been added to those groups so that we can get alerts on it? Any help would be appreciated. Thanks Jason
  4. Agreed, this is a very good monitor. I was running this in tandem with the offline server and noticed this worked better than the other. Thanks for the help Darren
  5. So I am trying to create a powershell script that is doing a invoke-webrequest. And every time I run it in development mode, I am getting the below results The term 'Invoke-WebRequest' is not recognized as the name of a cmdlet, functio n, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a pa th was included, verify that the path is correct and try again. At C:\Windows\system32\config\systemprofile\AppData\Local\2325971b95a34b5e8ba87 bb5bd09a470.ps1:1 char:18 + Invoke-WebRequest <<<< -Uri "https://remote.COMPANYNAME.com/Citrix/XenAp p/" |Select-Object StatusCode + CategoryInfo : ObjectNotFound: (Invoke-WebRequest:String) [], C ommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException Why would this be? I can run this all day via local powershell but when I try to run this same via the scripting, I have issues. Note I have tried using powershell as admin, powershell, and execute script. They all have the same results. Ideally I am trying to create a monitor but the monitors will not do what I am asking it to. So instead I am going to run a script and see if that works in my favor. Anyway, thanks for the help
  6. All-- So I have an issue at times where the LT-Offline Server does not work correctly. Specifically the server is reporting back to the database, but overall the machine is hosed. When I look at Automate, the agent is not checked in/show as offline. When I connect to another node that is online I can ping the host, but cannot connect to it. Essentially requiring the server to be rebooted to come back up and come online. The issue here is that the offline monitor should kick off. But because it is still sending some heartbeat info to the SQL, it is essentially telling Automate that it is still on. I now have a group for server that I want to apply a new internal monitor for, but the logic is hard to come by. Would anyone be able to help me out? I have tried the below and it is not working SQL command SELECT * FROM computers WHERE lastContact <= NOW() -INTERVAL 10 MINUTE I also tried this one SELECT NAME, Lastcontact FROM computers WHERE DATE(LASTCONTACT)>NOW() -INTERVAL 10 MINUTE withing SQLyog, the second item returns 0 results. Then I would also need to understand the logic required to actually setup the monitor if someone has the time. Thanks Jason
×
×
  • Create New...