Jump to content

ITGeek08

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

My Information

  • Location
    NJ
  • Agent Count
    < 500 Agents
  1. Appreciate the insight on how this is setup and the function. i'll omit my changes.
  2. BlueToast, thanks for that information. I checked my policy and i already had the set for Managed Mode - UI Disabled. so will that setting override my script i am testing? or will my script override that preset setting? and from your text, i should only do this for the local user hive, not the machine hive. Thanks M,
  3. HI Lgs, This is my first attempt at scripting in Automate, I have never done it before. What i am trying to accomplish is a script i can roll out to my larger groups of say 100+ systems at one shot to change so no user can change the windows update settings. we want to try this way through Automate first before we go the Microsoft GPO route.
  4. Hello All, I am looking to create a regedit that check s for a set key value and if that key value isn't set to change it. i am looking to set the below all to a key value of 0 HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\DisableWindowsUpdateAccess HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisableWindowsUpdateAccess HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\DisableWindowsUpdateAccess HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\DisableWindowsUpdateAccess Is the b
  5. Hello All, I came across an oddity. When I go to a client site and run a Service list data summary across all servers for the service name wuauserv, I find the report comes back with the service state stopped. If i right click on any device and start the service and then go to the command status page i can see it execute and then finish as success. Now if i pick the same server and install a Microsoft patch on it, and then log into the same server about 20 minutes later and check the installed patches, nothing shows for that KB as installed. If i check the same systems local services i can see
×
×
  • Create New...