Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'f-secure'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • MSPGeek
    • The Geek Cast
    • Code of Conduct
  • ConnectWise Automate / Labtech
    • ConnectWise Automate / LabTech
    • ConnectWise Automate / LabTech - Development

Categories

  • ConnectWise Automate
    • Scripts
    • Plugins
    • SQL Snippets
    • Role Definitions
    • Automate PowerShell Code
    • Reports
    • Internal Monitors
    • Remote Monitors
  • ConnectWise Manage
    • API Interacting Code

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Agent Count


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 1 result

  1. Hello, We have a client that uses F-Secure Computer Protection Premium & F-Secure Server Protection Premium. The ConnectWise virus scan configs already have four F-Secure entries but they don't work because they are looking at a registry key that doesn't exist anymore. When I look at the registry and what it looks like now compared to the past, they are nothing alike and I'm having a hard time configuring a new one (I'm just creating a blanket config - so far, the server and the computer AV match for install location) This is what I have so far. I have confirmed that the definiti
×
×
  • Create New...