Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'filters snmp traps cw automate'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • MSPGeek
    • Announcements
    • The Geek Cast
  • ConnectWise Automate / Labtech
    • ConnectWise Automate / LabTech
    • ConnectWise Automate / LabTech - Development

Categories

  • ConnectWise Automate
    • Scripts
    • Plugins
    • SQL Snippets
    • Role Definitions
    • Automate PowerShell Code
    • Reports
    • Internal Monitors
    • Remote Monitors
  • ConnectWise Manage
    • API Interacting Code

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Agent Count


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 1 result

  1. Hi all! I am starting to use the connectwise automate agent and I have been presented with the following errors for the scenario in which I want to implement it. first of all I'm currently using Kiwi Syslog Server which is installed in a VM which receives SNMP Trap's from another VM which in turn is the one that contains the parameters with which the SNMP traps are generated this VM receives them and forwards them to the other VM where the Kiwi Syslog Server is installed this through filters and alarms send us just what we need to our CW Manage board, the idea is basically to change the Kiwi Syslog Server by ConnectWise Agent Automate this done in a testing environment to not affect the production and I currently see the SNMP Trap's that I need but not filtering and sending to the CW Manage dashboard. If you can help me with this, I thank you!
×