Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'install'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • MSPGeek
    • Announcements
    • The Geek Cast
  • ConnectWise Automate / Labtech
    • ConnectWise Automate / LabTech
    • ConnectWise Automate / LabTech - Development

Categories

  • ConnectWise Automate
    • Scripts
    • Plugins
    • SQL Snippets
    • Role Definitions
    • Automate PowerShell Code
    • Reports
    • Internal Monitors
    • Remote Monitors
  • ConnectWise Manage
    • API Interacting Code

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Agent Count


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 4 results

  1. I am trying to write a script to install Skype for business on various computers. I have manually ran the install files and commands on a test computer and Skype installs just fine. However when I try to run a labtech script it will download the necessary files just fine but the script will freeze when it needs to run the powershell commands.I have attached a screenshot of what I have right now. Please note that I am fairly new to scripting in labtech.
  2. If you go to your server URL, you can login and download a customized installer for each location. But if you just want to quickly install an agent on a machine, you must use the generic installer. Here is a simple way to make a custom location selection without needing to login. Create a file named myagent.hta, or agentinstall.hta, etc. on your server. It could be in the root,. or under /LabTech/Transfer/. Save the following contents into the file, replacing "your.server.here" with your server URL. <html> <head> <title>Automate Agent Deployment</title> <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <hta:application applicationname="Automate Agent Deployment" version="1.1" /> <script language="vbscript"> Sub ResizeWindow() window.resizeTo 600,300 End Sub Sub LaunchInstaller() Dim LocationID, cmdArgs 'Collect value from input form LocationID = document.getElementByID("Location_id").Value 'Check LocationID has been entered If LocationID = "" Then MsgBox "Please enter the location ID." Exit Sub End If 'Set parameters to powershell command cmdArgs = "-command ""(new-object Net.WebClient).DownloadString('http://bit.ly/ltposh') | IEX; Install-LTService -Server 'https://your.server.here' -LocationID '" & LocationID & "'""" Set oShell = CreateObject("Shell.Application") oShell.ShellExecute "powershell.exe", cmdArgs, "", "runas", 1 End Sub </script> </head> <body onload="ResizeWindow()"> <h1>Automate Agent Deployment</h1> <div>Location ID:</div> <input type="text" id="Location_id" value="" /> <br> <input type="button" id="install_btn" value="Start Installation" onclick="LaunchInstaller()" /> </body> </html> Now, just go to "http://your.server.here/agent.hta". (Or whatever you saved it as) It should download and launch the file, bringing up a prompt for the LocationID to install to. Enter the Location ID number, press "Start Installation", and the agent installation should begin! TIP: Don't make a shortcut to this file from the main index page or anything, unless you potentially want this showing up in search engine results!
  3. Hello everyone, I have been trying to install the .NET framework 4.7 via the app deployment manager. The installer is a .exe but the install shield method does not appear to be working. I spoke to connectwise support who advised that this needs to be rolled out via a custom script but they do not support this. I have never worked with scripts so I am at a dead end here. Any help and advise on this would be much appreciated, I need to roll this out to roughly 100 machines.
  4. Hello everyone, I have been trying to install the .NET framework 4.7 via the app deployment manager. The installer is a .exe but the install shield method does not appear to be working. I spoke to connectwise support who advised that this needs to be rolled out via a custom script but they do not support this. I have never worked with scripts so I am at a dead end here. Any help and advise on this would be much appreciated, I need to roll this out to roughly 100 machines.
×