Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ltshare'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • MSPGeek
    • The Geek Cast
    • Code of Conduct
  • ConnectWise Automate / Labtech
    • ConnectWise Automate / LabTech
    • ConnectWise Automate / LabTech - Development

Categories

  • ConnectWise Automate
    • Scripts
    • Plugins
    • SQL Snippets
    • Role Definitions
    • Automate PowerShell Code
    • Reports
    • Internal Monitors
    • Remote Monitors
  • ConnectWise Manage
    • API Interacting Code

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Agent Count


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 3 results

  1. so currently I have a script that Uploads a txt file that I create inside my script. However, I want my script to delete the uploaded file after I send it in an email. I thought I could do delete file and specify the location of the online server but it is still checking for it locally. How can I add a line in my script to remove that file from the LTShare server after its sent in an email?
  2. Bud

    LT share

    I have only been using Automate for 6-8 months now so i admit that I am still green. I am starting to dive in to all the amazing things it can do. In regards to the ltshare, is it possible to use it as a file repository to send several files to many workstations all at once? I find the command-->file--> download from lt share to be super helpful but I want to be able to send several files possibly even a directory to all machines at a location at once. Any help is appreciated.
  3. I'm trying to use a script that downloads and installs/runs Dell Command Update. In order to do this, I need to put the 'Dell-Command-Update_2.4.0.exe' on the LTShare in "LTshare\Software\Dell Command Update\." I'm able to download any file that is placed into an already existing directory, but when I try to create a new directory and place the installer in there, it won't let me download the installer. Server Error: 404 - File or directory not found. I've already tried rebooting our Automate server and that did nothing. Any ideas as to why it won't let me download from a new directory?
×
×
  • Create New...