Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'microsoft'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • MSPGeek
    • The Geek Cast
    • Code of Conduct
  • ConnectWise Automate / Labtech
    • ConnectWise Automate / LabTech
    • ConnectWise Automate / LabTech - Development

Categories

  • ConnectWise Automate
    • Scripts
    • Plugins
    • SQL Snippets
    • Role Definitions
    • Automate PowerShell Code
    • Reports
    • Internal Monitors
    • Remote Monitors
  • ConnectWise Manage
    • API Interacting Code

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Agent Count


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 4 results

  1. Hello All, I came across an oddity. When I go to a client site and run a Service list data summary across all servers for the service name wuauserv, I find the report comes back with the service state stopped. If i right click on any device and start the service and then go to the command status page i can see it execute and then finish as success. Now if i pick the same server and install a Microsoft patch on it, and then log into the same server about 20 minutes later and check the installed patches, nothing shows for that KB as installed. If i check the same systems local services i can see the Windows update service running and set as automatic (triggered start). And I go back and double check the patch install push and it says successfully, why am i not seeing it on the physical server? its a 2012 server. The GPO for updating patch has been set to disabled not enforced, so their is no GPO blocking this. does the role Windows server update service need to be installed on the server and all servers? I dont want ever server to act as a WSUS server, when we are not using it, we want to push our updates from Automate. ** also note ** That on the local server the service - windows update is set to running and auto. But in the report below it shows it as stopped. Thanks
  2. Hi All, Following an update to 1809, we have had issues with definitions for any Windows 10 machine with Intune (or just the vanilla Windows Defender). Turns out the 'RemediationEXE' referenced by the LT default definition no longer exists. I create the below definition which seems to work fine - thought I'd share with you all! 😀 Name: Windows Defender 10 AV Process: msmpeng* Program Location: {%_if|{%_ne|{%-HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender:DisableAntiVirus-%}|1_%}|{%-HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender:InstallLocation-%}MsMpEng.exe_%} Definition Location: {%-HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender\Signature Updates:SignatureLocation-%}\mpavdlta.vdm Date Mask: (.*) Update Command: "{%-HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender:InstallLocation-%}\mpcmdrun.exe" -SignatureUpdate -Trace -Grouping 15 -GetFiles
  3. Hi, Has anyone managed to get automate to roll out Microsoft Teams? Thank you CLSICKLE1
  4. We just extended the beta of Chocolatey for Automate and released build 3.0.0.16 today https://www.plugins4labtech.com/blogs/blog/chocolatey-for-automate-beta-gets-extended
×
×
  • Create New...