Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • MSPGeek
    • Announcements
    • The Geek Cast
  • ConnectWise Automate / Labtech
    • ConnectWise Automate / LabTech
    • ConnectWise Automate / LabTech - Development

Categories

  • ConnectWise Automate
    • Scripts
    • Plugins
    • SQL Snippets
    • Role Definitions
    • Automate PowerShell Code
    • Reports
    • Internal Monitors
    • Remote Monitors
  • ConnectWise Manage
    • API Interacting Code

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Agent Count


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 2 results

  1. levimill

    Monitor AD Account Lockouts

    I'm looking for a way to monitor a DC for AD user account lockouts whereby the monitor will alert me when an account gets locked out, and also which account is locked out. I haven't been able to find any good solutions, but I'm sure there's a way to do it either by using built-in Automate functionality, or even parsing Powershell command output. Any help is appreciated!
  2. Hey Everyone, Trying to run a script on Exchange servers that runs a Get-Mailbox command but having trouble getting the script to run successfully. I believe my issue is the script is running powershell but failing because powershell and Exchange Management Shell are slightly different since EMS loads Exchange commands and Powershell does not. Has anyone had success running Exchange commands from Automate Scripts on Exchange servers? Any helpful hints or tips is much appreciated. FYI, I am trying to run a script that removes mobile devices that have not synced 180 days+. I have the EMS command that can accomplish this my only issue seems to be getting the script to run the command in EMS and not Powershell. Thanks!
×