Jump to content
EssentialSteve

MalwareBytes

Recommended Posts

Hi there,

We've got MalwareBytes installed on some of our PC's, but when we look at those PC's in the PC window (that you get when you double-click on the device), it shows no Antivirus installed.

I contacted support, and they said I need to update the details in Dashboard -> Config -> Configurations -> Virus Scan, but they didn't tell me what the settings would be, they said I needed to contact MalwareBytes for those settings. I contacted MalwareBytes and they contacted Labtech/Automate for me but 2 weeks have gone past and I've heard nothing.

Does anyone know what these settings should be for MalwareBytes ?

Thanks in advance.

Steve.

 

1876266578_VirusScan.thumb.png.187b1906fd21f6584a435f632af3b3d9.pngAV.png.d9bca3ae0275cc96e87285e21f79079c.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

In the end, after months of chasing around, all that needed doing was updating/ adding the MalwareBytes solution in the Solution Center. I was pretty sure I'd done this already but when the MalwareBytes support guy did it, then it just worked.

I've also attached the settings...

MB.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...