Jump to content
digitoptic

Virtualization Manager Hardware Sensors Unknown

Recommended Posts

Does anyone know why and how this happens?  Even after checking the probe, connection, etc, the information doesn't update.  How do you force this to update/repair?

Screen Shot 2019-10-08 at 10.11.06 AM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

When we looked at this issue. We were told this information matches what is in Vsphere. 
So if Vsphere has the Unknown sensors then Virtualization manager will show them as well.

Our troubleshooting is to make sure the customized ISO was used. So Dell customized ISO used for a Dell server, HP ISO with HP Server.

We have been not using Virutalization manager and setting up IDRAC alerting as it's been very successful. 
https://www.dell.com/support/article/us/en/04/sln309388/dell-idrac-how-to-configure-the-email-notifications-for-system-alerts-on-idrac-7-8-and-9


We've gotten alot of bogus alerts due to the unknown sensors and creating alot of unneeded work. 

Our end goal is to switch to IDRAC alerting

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...