Jump to content
Sign in to follow this  
clsickle1

Google Chrome Issues Script help......

Recommended Posts

Posted (edited)

With all the on going issues with Google Chrome when its updated. I am looking to introduce a script to remove google chrome using Automate:

 

The PowerShell command i have is: 

$app = Get-WmiObject -Class Win32_Product  | Where-Object { $_.Name -match “Google Chrome”}
$app.Uninstall()

This uninstalls using powerShell on the PC but doesn't using a script within Automate. Anyone got any suggestions on how to get this to work?

Thanks,
Claire

 

 

 

Edited by clsickle1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its likely because chrome has been installed under the users profile. When you execute the above command it executes under system and so doesn't find any installed application called chrome. Try adding a few lines to execute the same command on the users console when they are logged on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...