Jump to content
Bryan Schulz

Cannot Pull Site Token in AV Deployment Script

Recommended Posts

Hello,

I created a script to deploy Sentinel One AV and in the script i have to call the site token so that it verifies the product. 

I set it in the Client Info and added the site token.

I also set the Global Parameter in the script it self as: @SentinelOne_Site_Token@ with the value blank.

Ran it and got a error.

Added the value as the actual site token that i got from the Sentinel One website just to test it.

The first line in my script reads:

GET: @SentinelOne_Site_Token@ = [EXTRAFIELD SentinelOne_Site_Token]

Further down in the script where the script actually executes it states:

EXECUTE as Admin: %windir%\system32\msiexec.exe /i %tempdir%\SentinelInstaller-@soarchitecture@-@soversion@.msi /SITE_TOKEN=@SentinelOne_Site_Token@ /SILENT /l*v C:\windows\temp\sosinstall.log

When i click on that line it is set up like so:

Function: Process Execute as Admin

File: %windir%\system32\msiexec.exe

Arguments: /i %tempdir%\SentinelInstaller-@soarchitecture@-@soversion@.msi /SITE_TOKEN=@SentinelOne_Site_Token@ /SILENT /l*v C:\windows\temp\sosinstall.log

And it is set to "Wait for Process"

The exact error i get when i run it is:

Script: S6366 - Starting at Server Time: Wednesday, April 22, 2020 10:03:34 AM
IF F62 AppName (P1): Sentinel 4.0.2.42   Jump (P2): 0 T: 0.9057142
L1 F139 Note (P1): Check that all global variables have been set T: 0.9107007
L2 F103 EdfId (P1): 542   TargetId (P2): 2529   Variable (P3): SentinelOne_Site_Token T: 0.9117026
L3 F70 Value (P1): soversion   Comparer (P2): 2   To (P3): ChangeMe   Jump (P4): :Update_Global T: 0.9136999
L4 F70 Value (P1): sosarchitecture   Comparer (P2): 2   To (P3): ChangeMe   Jump (P4): :Update_Global T: 0.9136999
L5 F200 Local (P1): Software/SentinelOne/SentinelOne.msi   Destination (P2): C:\WINDOWS\Temp\SentinelInstaller-x64-4.0.2.42.msi T: 0.9136999
L6 F114 File (P1): 'C:\WINDOWS\Temp\SentinelInstal...'   Check (P2): 1   Jump (P3): :Download_Failed T: 40.9213775
L7 F125 File (P1): %windir%\system32\msiexec.exe   Wait (P3): 0 T: 66.9247203
L8 F29 Message (P1): @shellresult@ T: 681.0338181
L9 F29 Message (P1): Checking SO Agent install T: 681.0358104
L10 F139 Note (P1): :Check_Install T: 681.0358104
L11 F54  T: 681.0358104
L12 F120 App (P1): SentinelOne 4.0.2.42   Jump (P2): :Successful_Install T: 697.0415205
L13 F29 Message (P1): SentinelAgent 4.0.2.42 Agent install failed. Please check logs T: 697.0455042
L14 F215  T: 697.0475083

 

Please Help!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I'm stuck in the same situation, I'll debug the script to go through it step by step.  That should show you what values each variable has at each step so you can tell where the script is breaking down.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...