Jump to content
mikey090tx

Agent Constant Crashing

Recommended Posts

Hello All-

I have an open ticket with support and have yet to identify a root cause and was wondering if anyone else has experienced this in the past.

We have 2 web servers that upon reboot, the LT service will continually start / stop and will create multiple entries in the Event Log.  I have tried to remove the application /agent completely and re-installed it on those devices and the issue is persistent.

The difference between these two servers and others in the environment is that they are Web Servers and report multiple Ip addresses on the device.

The installation completes successfully, but the LTerror log does not complete and notes an encryption error.

These two servers did report successfully when we first performed the onboarding and then we started to notice the issue after the servers would perform their weekly reboot.

 

Any help would be greatly appreciated.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is the server OS?

We have at least one web server with multiple public IPs.  Pretty sure there is a way to enable debug logging on the agent, ask support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...