Jump to content
Ken Harley

Deploy Automate Agents via Azure Intune

Recommended Posts

We are moving all of our clients over to Azure AD and are looking to deploy the Automate Agents via Intune. We have the policy set and we can upload the MSI file specific to the customer, and it does install the Automate agent to the workstation. However, sometime during the process it strips the server information out. In the LTSvc folder LTErrors.txt file it says "Failed to connect to https://Enter Server Location Here.aspx" or something to that effect. When I run that same exact MSI manually it auto populates that field with the server and location data. 

 

Has anyone else tried to do this? ConnectWise is saying this is an unsupported method of deployment, but I did manage to get a ticket escalated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been able to successfully install agent from Azure, I've attached a screenshot of the app setup within Azure. You need to locate the serverpass and location ID, you get these when you manually run the agent msi installer and then input this into your Azure setup. You should be able to get it going if you follow the screenshot

AzureAD_Deploy_LTagent.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...